Een auto uitdeuken, Easy2Fix maakt 't makkelijk

EEN AUTO UITDEUKEN, EASY2FIX MAAKT 'T MAKKELIJK

Veel Nederlanders rijden in een auto met een of meerdere deuken. In veel gevallen gaat het om kleine deukjes die ooit zijn ontstaan na ongelukkig inparkeren (de welbekende parkeerdeuk) of door toedoen van een andere automobilist. Hoewel een deukje niet direct van invloed is op je eigen veiligheid en die van je medeweggebruikers, doet deukschade wel af aan de waarde en uitstraling van je wagen. Daarnaast heeft autoschade direct een negatieve invloed op je autoverzekering. Denk daarbij bijvoorbeeld aan je no-claim en je schadevrije jaren. Reden genoeg je auto te laten uitdeuken door een gespecialiseerde reparateur. Maar een auto uitdeuken, wat kost dat eigenlijk?

KIEZEN VOOR EASY2FIX IS KIEZEN VOOR EEN KOSTENBESPARING VAN MINIMAAL 50%

Autoschade repareren Easy2Fix besparen lakschade repareren auto uitdeuken

EEN AUTO UITDEUKEN DOEN WE IN 75% VAN DE GEVALLEN BINNEN EEN DAG

Autoschade repareren Easy2Fix one day repair lakschade repareren auto uitdeuken

BIJ ONS KRIJG JE ALTIJD 100% GARANTIE OP AL ONZE WERKZAAMHEDEN

Autoschade repareren Easy2Fix garantieregeling lakschade repareren auto uitdeuken

Autoschade repareren Easy2Fix favicon auto uitdeuken

DE TECHNIEK: EEN AUTO UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

Auto’s met een of meerdere kleine deukjes worden door Easy2Fix-reparateurs hersteld door middel van de innovatieve restyletechniek, ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd. Deze reparatietechniek wordt toegepast op deukje ter grootte van ongeveer een 2 euro muntstuk, waarbij geen lakschade aan de auto is ontstaan. Hoewel de deuk in jouw bumper of motorkap relatief klein mag zijn qua omvang, vereist een auto uitdeuken kennis en kunde. De reparateur moet de beschadigde plek namelijk uiterst zorgvuldig behandelen om zo andere vormen van autoschade te voorkomen. Een auto uitdeuken zonder spuiten is een ambacht, een techniek die iedere Easy2Fix-hersteller volledig onder de knie heeft.

Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen
Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen
Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen

Afhankelijk van het formaat van de foto's kan het even duren voordat je gegevens zijn verzonden. Zodra het is gelukt word je doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Autoschade repareren Easy2Fix auto uitdeuken kosten

"Uitdeuken zonder spuiten is de perfecte reparatiemethode voor deuken zonder lakschade, tot maximaal de diameter van een 2 euromunt. Via speciaal gereedschap worden deukjes van binnenuit snel en onzichtbaar ‘weggelepeld’. Met een kostenbesparing van 65 tot 80% ten opzichte van spuiten. Voordat u het weet, kunt u alweer vertrekken."

Branchevereniging FOCWA Autoschadeherstel

EEN AUTO UITDEUKEN, LAAT HET OVER AAN EEN EASY2FIX-EXPERT

Wie Easy2Fix-reparateur wil zijn en blijven, moet dagelijks kunnen aantonen dat hij de techniek van het uitdeuken zonder spuiten onder de knie heeft. Alleen met goed opgeleide reparateurs en innovatieve garages kunnen we onze belofte blijven waarmaken. Dit houdt in dat we een auto uitdeuken voor iedere automobilist betaalbaar kunnen houden. Met Easy2Fix heb je al klant de mogelijkheid om gratis een geheel vrijblijvende offerte op te vragen voor de schade aan je auto. Onze experts zullen op basis van de door jou ingestuurde schadefoto proberen een zo concreet mogelijke offerte aan te bieden. Ga je vervolgens in op deze offerte, dan kun je rekenen op een zeer efficiënte en klantgerichte afhandeling. Op het moment dat je auto voor het eerst in een van onze garages staat, wordt de deuk direct nauwkeurig in kaart gebracht. Vervolgens wordt je auto gerepareerd door de restylespecialist binnen de garage. In veel gevallen kun je je auto dezelfde dag nog ophalen. Soms zelfs al binnen 2 uur. En de kosten die we rekenen voor een auto uitdeuken? Die vallen  gegarandeerd mee. Dat is nog eens easy!

Autoschade Herstel Groep Easy2Fix

Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen
Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen
Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen

Afhankelijk van het formaat van de foto's kan het even duren voordat je gegevens zijn verzonden. Zodra het is gelukt word je doorverwezen naar een nieuwe pagina.