Lakschade repareren, Easy2Fix maakt 't makkelijk

LAKSCHADE REPAREREN, EASY2FIX MAAKT 'T MAKKELIJK

Veel auto’s in Nederland hebben te maken met een vorm van lakschade. Denk bijvoorbeeld aan een kras op de achterbumper die is ontstaan nadat je er per ongeluk met je winkelwagen langs bent gereden. Daarnaast ontstaat lakschade ook vaak door een ongelukje tijdens het inparkeren of door toedoen van een andere weggebruiker. Hoewel het vaak om minimale beschadigingen gaat, doet een krasje op je bumper of portier direct af aan de waarde en de uitstraling van je auto. Toch brengen veel automobilisten hun auto niet snel naar een reparateur, omdat ze denken dat lakschade repareren veel tijd en geld kost. Dankzij Easy2Fix is een dure rekening echter verleden tijd.

KIEZEN VOOR EASY2FIX IS KIEZEN VOOR EEN KOSTENBESPARING VAN MINIMAAL 50%

Autoschade repareren Easy2Fix besparen lakschade repareren

75% VAN ALLE LAKSCHADE REPAREREN WIJ IN VEEL GEVALLEN BINNEN EEN DAG

Autoschade repareren Easy2Fix one day repair lakschade repareren

BIJ ONS KRIJG JE ALTIJD 100% GARANTIE  OP AL ONZE WERKZAAMHEDEN

Autoschade repareren Easy2Fix garantieregeling lakschade repareren

Autoschade repareren Easy2Fix favicon

DE TECHNIEK : EASY2FIX SPOTREPAIR

Auto’s met krasjes of een andere vorm van lakschade worden door Easy2Fix-reparateurs hersteld door middel van spotrepair, een innovatieve reparatietechniek die zich volledig richt op efficiënte en prijsvriendelijke reparatie. Middels een speciale schuurtechniek wordt het beschadigde deel van de autolak voorbewerkt. Vervolgens worden er eenvoudig kwalitatief sterke nieuwe laklagen aangebracht welke zeer snel gedroogd worden middels warmte uit een infrarood- of UV-bron. De spotrepairtechniek van Easy2Fix is zo veelzijdig dat ook kunststof onderdelen eenvoudig, snel en voordelig hersteld kunnen worden. Easy2Fix zorgt er dus voor dat lakschade repareren voor geen enkele autobezitter onmogelijk of onbetaalbaar is.

Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen
Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen
Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen

Afhankelijk van het formaat van de foto's kan het even duren voordat je gegevens zijn verzonden. Zodra het is gelukt word je doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Autoschade repareren Easy2Fix spotrepair lak verf

"Spotrepair wordt toegepast bij krassen in de lak die passen binnen een A4-tje. Op locatie wordt de schade via schuren, waar nodig plamuren, aanbrengen van laklagen en drogen via infrarood, in korte tijd volledig hersteld. U kunt dus snel weer rijden. Ook kleine schades aan kunststofonderdelen kunnen overigens met spotrepair gerepareerd worden."

Branchevereniging FOCWA Autoschadeherstel

LAKSCHADE REPAREREN, LAAT HET OVER AAN EEN EASY2FIX-EXPERT

Geen enkele vorm van lakschade is hetzelfde, ieder krasje is weer anders. De prijs voor het repareren van een kras verschilt per type auto, per kleur en natuurlijk per omvang van de schade. Met Easy2Fix heb je als klant de mogelijkheid om gratis een geheel vrijblijvende offerte op te vragen voor de schade aan je auto. Onze experts zullen op basis van de door jou ingestuurde schadefoto proberen een zo concreet mogelijke offerte aan te bieden. Ga je vervolgens in op deze offerte, dan kun je rekenen op een zeer efficiënte en klantgerichte afhandeling. Op het moment dat je auto voor het eerst in een van onze garages staat, wordt de lakbeschadiging direct nauwkeurig in kaart gebracht. Vervolgens wordt er door de reparateur een keuze gemaakt uit de meest geschikte werkwijze. In veel gevallen wordt de lakschade gerepareerd in de multi working place van de garage, een ruimte die speciaal is ingericht voor het zo snel mogelijk herstellen van lakbeschadigingen. Het grote voordeel van zo’n multi working place is dat vrijwel al onze klanten hun auto op dezelfde dag nog kunnen ophalen. Soms zelfs al binnen 2 uur. Dat is nog eens easy!

Autoschade Herstel Groep Easy2Fix

Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen
Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen
Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen

Afhankelijk van het formaat van de foto's kan het even duren voordat je gegevens zijn verzonden. Zodra het is gelukt word je doorverwezen naar een nieuwe pagina.