Easy2Fix: onderdeel van Autoschade Herstel Groep

AUTOSCHADE HERSTEL GROEP - EASY2FIX

Easy2Fix is onderdeel van Autoschade Herstel Groep, de landelijke schadeketen met ruim 60 garages verspreid over Nederland. Sinds de oprichting in 2003 is het netwerk met het jaar uitgebreid, niet alleen als het gaat om vestigingen, maar ook als het gaat om expertise en technologie. Een mooie succesformule als Easy2Fix is daar een goed voorbeeld van. Al sinds de introductie van Easy2Fix in 2013 worden de garages binnen Autoschade Herstel Groep geroemd om hun vooruitstrevende manier van werken en denken, want kwaliteit is en blijft een keuze.

Autoschade Herstel Groep x Easy2Fix online

Door de enorme toename van het aantal internetgebruikers en smartphonebezitters van de afgelopen jaren, is er een nieuwe online markt ontstaan. De toenemende digitalisering zorgt ervoor dat steeds meer zaken via internet worden afgewikkeld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het  afsluiten van een autoverzekering. Het internet heeft tal van zaken voor de consument bewezen eenvoudiger en sneller gemaakt, dus waarom zouden we de afhandeling van autoschade niet online kunnen afwikkelen?

Autoschade Herstel Groep Easy2Fix

Als antwoord op deze vraag hebben we bij Autoschade Herstel Groep Easy2Fix opgezet, een label dat rust op drie goed afgebakende pijlers: eenvoudig online autoschade melden, binnen 24 uur een scherpe prijsopgave ontvangen en een afspraak maken voor een voordelige reparatie. Wij snappen als geen ander dat je eerst wil weten wat het kost om de schade aan je auto te laten repareren. Daarom weet je met Easy2Fix dus precies waar je aan toe bent. Geheel kosteloos en geheel vrijblijvend. Wel zo easy natuurlijk.