Autoschade? Profiteer van de voordelen van Easy2Fix!

Autoschade repareren kosten Easy2Fix

“De Easy2Fix-reparateur vertelde mij dat ik mijn auto aan het eind van de middag weer op kon halen. Wegens verplichtingen op mijn werk had ik echter wel direct een andere auto nodig. Binnen 5 minuten kreeg ik de sleutel van een mooie vervangwagen en kon ik weer aan de slag. Aan het eind van de dag heb ik deze sleutels weer omgeruild voor mijn eisen autosleutels. Makkelijk!”

100% GARANTIE OP WERKZAAMHEDEN

Wie zegt dat hij kwaliteit kan leveren, moet dit natuurlijk ook kunnen borgen. Vandaar dat je bij Easy2Fix altijd 100% garantie krijgt op onze werkzaamheden. Zelfs op het allerkleinste krasje of deukje durven onze reparateurs maar liefst 7 jaar garantie te geven. Geen enkel schademerk in Nederland biedt klanten deze mate van zekerheid. Bij Easy2Fix doen we niet moeilijk over kwaliteitsgarantie. Wel zo transparant en wel zo easy.

COMPLETE MOBILITEIT VOOR AL ONZE KLANTEN

In veel gevallen repareren we autoschade binnen een dag. Dankzij onze efficiënte werkwijze kun je dus vaak je auto ’s ochtends brengen en ’s avonds hersteld en wel weer afhalen. Gaat het om minimale beschadigingen, dan repareren we je auto zelfs binnen twee uur. Heb je echter geen tijd om te wachten of heb je, om wat voor reden dan ook, dringend behoefte aan een vervangende auto, dan krijg je er van ons altijd gratis eentje mee. Ongeacht de omvang van de schade aan je auto. Zo zorgen we voor complete mobiliteit voor al onze klanten. Doen we niet zo moeilijk over.

ALTIJD MILIEUBEWUST REPAREREN

Als Easy2Fix klant ben je altijd verzekerd van duurzame en milieubewuste reparaties. Alle vestigingen van Easy2Fix zijn namelijk in het bezit van het certificaat Groen Autoherstel, uitgegeven door de gelijknamige gerenommeerde stichting. Wie als autoschadehersteller in het bezit wil blijven van dit prestigieuze certificaat, moet jaarlijks kunnen aantonen dat hij aan de door de stichting opgestelde milieuvoorwaarden voldoet. In de praktijk wordt er bij iedere Easy2Fix-reparateur gewerkt met milieuvriendelijke autolakken, duurzame verlichting en drooginstallaties en is er aandacht voor de inzet van milieubewust vervangend vervoer. Bij Easy2Fix denken we altijd groen, jij toch ook?

Autoschade Herstel Groep Easy2Fix

Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen
Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen
Selecteer een fotoAanpassen Verwijderen

Afhankelijk van het formaat van de foto's kan het even duren voordat je gegevens zijn verzonden. Zodra het is gelukt word je doorverwezen naar een nieuwe pagina.