Schade aan elektrische of hybride voertuigen?

Schade aan elektrische of hybride voertuigen

gepubliceerd in NEN9140

Bij schade aan uw elektrische of hybride voertuig bent u bij Autoschade Herstel Groep (AHG) aan het juiste adres. Niet iedere hersteller in Nederland is in staat om veilig en vakkundig te werken aan moderne voertuigen die veel elektronica bevatten. Auto’s worden steeds complexer, en om in te spelen op deze ontwikkelingen heeft AHG ervoor gekozen om al haar vestigingen klaar te stomen voor NEN9140, de nieuwe norm voor veilig werken aan elektrische en hybride voertuigen.

Onderstaand het officiële persbericht dat door verschillende media is gepubliceerd:

Autoschade Herstel Groep behaalt NEN9140-certificaat

Autoschade Herstel Groep (AHG) is de eerste landelijke herstelketen die officieel is gecertificeerd in het herstellen van elektrische en hybride voertuigen. De afgelopen twee weken hebben alle herstellers binnen de keten het NEN9140-certificaat behaald.

“De autoschadebranche is volop in ontwikkeling; nieuwe auto’s vragen steeds meer kennis en expertise van de hersteller. Kwaliteit is een keuze, daarom richten wij ons op de toekomst en het opleiden van de herstellers. De opleiding is met veel enthousiasme gevolgd, daar ben ik trots op”, aldus AHG-directeur Guus van Dreven, die tevens stelt dat de certificering goed past binnen het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De certificaten komen uit handen van Groen Autoherstel, de stichting die zich sterk maakt voor duurzaam ondernemen in de schadeherstelbranche.

Dit bericht delen

Het is niet meer mogelijk om te reageren.