Wat te doen bij een verhaalbare autoschade? Gratis hulp!

Wat te doen bij een verhaalbare autoschade?

U bent net betrokken geweest bij een aanrijding of ongeval, maar bent niet schuldig. U heeft dus te maken met een tegenpartij en een verhaalbare autoschade.  Naast het schadeherstelproces, krijgt u dus ook te maken met het nodige administratieve werk. Wij begrijpen dat u hier niet op zit te wachten, daarom staat Autoschade Herstel Groep direct voor u klaar met de gratis Easy2Fix Verhaalschadeservice. Geheel kosteloos verhalen wij de schade op uw tegenpartij.

Onze ervaren herstellers zijn namelijk niet alleen specialisten op het gebied van autoschadeherstel, maar ook op het gebied van verhaalschades. Om uw autoschade zo spoedig en succesvol mogelijk te verhalen, werkt Autoschade Herstel Groep samen met Schadehulp, een landelijke organisatie die alle expertise bezit als het gaat om verhaalbare schades. Dankzij de samenwerking met de experts van Schadehulp, die onder anderen werken voor het programma ‘Kassa’, behaalt Autoschade Herstel Groep een scoringspercentage van 98%. De kans dat uw schade niet wordt verhaald, is dus minimaal.

U heeft te maken met een tegenpartij. Welke stappen moet u nemen?

  • Vul samen met de tegenpartij het schadeformulier in
  • Noteer gegevens van eventuele getuigen
  • Noteer gegevens van de verzekering van de tegenpartij
  • Maak duidelijke foto’s van de schade

Wij vinden het belangrijk dat u het volledige verhaalproces van begin tot eind kunt volgen. Zodra u ervoor kiest om uw schade door ons te laten verhalen, krijgt u van de hersteller een unieke inlogcode waarmee u toegang krijgt tot onze beveiligde website. Het hele proces kunt u dan stap voor stap volgen, daardoor weet u precies welke werkzaamheden voor u worden verricht. Is de autoschade uiteindelijk verhaald? Dan krijgt u direct een telefoontje van de hersteller om een afspraak voor reparatie te maken.

Door gebruik te maken van de Easy2Fix Verhaalschadeservice bespaart u niet alleen tijd, maar ook de nodige kosten. Laat u vrijblijvend informeren door een hersteller bij u in de buurt of neem contact op met onze centrale.

Dit bericht delen

Het is niet meer mogelijk om te reageren.